Tilmelding til nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet herunder vil du modtage en mail, når Indenrigs- og Sundhedsministeriets Benchmarkingenhed udkommer med nye analyser.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet giver du samtidig samtykke til, at Indenrigs- og Sundhedsministeriets Benchmarkingenhed indsamler og behandler oplysninger om bl.a. din mailadresse.

Indsamling og behandling af dine personoplysninger 

Indenrigs- og Sundhedsministeriets Benchmarkingenhed benytter Ubivox til håndtering af nyhedsbreve.

Når du tilmelder dig et nyhedsbrev, gemmes din mailadresse derfor hos Ubivox.

Du kan når som helst afmelde dig enhedens nyhedsbreve ved at følge det link, der indgår i et nyhedsbrev.

Hvis du ønsker indsigt i de oplysninger, som er registreret om dig i forbindelse med enhedens nyhedsbreve, kan du skrive til Ubivox. Kontaktinformation til Ubivox findes på https://www.ubivox.dk/. Du kan også skrive direkte til Indenrigs- og Sundhedsministeriets Benchmarkingenhed.

Ved udsendelse af nyhedsbreve kan der anvendes såkaldt Open Tracking, hvilket bl.a. gør det muligt at se, om et nyhedsbrev åbnes af modtageren, hvornår det åbnes, information om anvendt mailprogrammel, din lokation baseret på din IP-adresse (hvorfra nyhedsbrevet er åbnet eller mailserver) samt eventuel information om anvendte links i mailen.

Indenrigs- og Sundhedsministeriets Benchmarkingenhed har indgået en databehandleraftale med Ubivox. Du kan læse mere om Ubivox, Ubivoxs privacy erklæring samt Ubivoxs behandling af dine oplysninger på https://www.ubivox.dk/emailplatform/databehandler/.

Se også Sådan behandler vi personoplysninger